
29 Μαΐου 2023
Το Πάρκο Αργυροκάστρου, μεταξύ Καμινίων και Παλαιάς Κοκκινιάς, στα όρια με τη Νίκαια, είναι πλέον ένα πάρκο αθλητισμού, αναψυχής και πρασίνου.
O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε μήνυμά του, ανέφερε: «Ανταποκρινόμενοι σε ένα διαχρονικό αίτημα για την αξιοποίησή του, δημιουργούμε σε μια γειτονιά που πραγματικά το έχει ανάγκη, ένα πάρκο ανοιχτό σε όλους και φιλόξενο για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.
Επιπλέον ο Δήμος Πειραιά αποκτά το 1ο γήπεδο Πετάνκ, κάτι το οποίο επιθυμούσαν πολλοί Πειραιώτες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα. Αξιοποιούμε έναν ακόμη πολύτιμο ελεύθερο χώρο για τους κατοίκους της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας και συνεχίζουμε με έργα και παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης μας!».