Εφημερίδα Κοινωνική

13 χρόνια φυλακή στον 43χρονο μητροκτόνο – Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

13 χρόνια φυλακή στον 43χρονο μητροκτόνο – Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού
30 Μαΐου 2023

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για τον 43χρονο που δολοφόνησε την μητέρα του τον Ιούλιου του 2022 χτυπώντας την με ξύλινες τάβλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του 43χρονου με μειωμένο καταλογισμό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων με τα πέντε να τα εκτίει στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το πρωί στα δικαστήρια υπήρξε έντονη κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας της κατάστασης της ψυχικής υγείας του 43χρονου μητροκτόνου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 43χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης άρχισε να φωνάζει στους διαδρόμους των δικαστηρίων κάνοντας λόγο για σκευωρία ενώ και κατά την απολογία του εμφανίστηκε συγχυσμένος μην μπορώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις της έδρας.

Αμέσως μετά ο εισαγγελέας αφού αναφέρθηκε στον θάνατο της 67χρονης και στον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της ζήτησε να κριθεί ένοχος ο 43χρονος με μειωμένο καταλογισμό.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ