Εφημερίδα Κοινωνική

Στη φυλακή ο 34χρονος – «Δεν ήθελε άλλο να ζει» υποστήριξε ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης

Στη φυλακή ο 34χρονος – «Δεν ήθελε άλλο να ζει» υποστήριξε ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης
25 Απριλίου 2023

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του στον Κορινό Πιερίας και στη συνέχεια μετέφερε και άφησε τη σορό της στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Πετρίδης, η προφυλάκιση έγινε για την προστασία της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του και όχι γιατί κρίθηκε επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ή ύποπτος φυγής, καθώς εμφανίζει αυτοκτονικές τάσεις.

Ο ίδιος νωρίτερα προσπάθησε να περιγράψει πώς έφτασε στο έγκλημα, ενώ για την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητο και με την οποία αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του ισχυρίστηκε ότι την είχε αγοράσει πριν από καιρό επειδή είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι και ως εκ τούτου την είχε προμηθευτεί για λόγους προστασίας, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του μιλώντας στο Στρατή Λημνιό.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, περιέγραψε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα στις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της απολογίας του όπου φέρεται να είπε τα εξής: «Μου ζήτησε να της αφαιρέσω τη ζωή, δεν ήθελε άλλο να ζει. Ήθελε πια να ηρεμήσει, δεν άντεχε τα προβλήματα τα ψυχολογικά που αντιμετώπιζε».

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ