Εφημερίδα Κοινωνική

Σεσημασμένοι και έμπειροι οι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία και έκλεψαν πέντε ρολόγια μεγάλης αξίας

Σεσημασμένοι και έμπειροι οι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία και έκλεψαν πέντε ρολόγια μεγάλης αξίας
18 Απριλίου 2023

Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που έχουν «ρημάξει» γειτονιές των νοτίων προαστίων είναι οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του 37χρονου επιχειρηματία.

Πρόκειται για άτομα που έχουν εμπειρία στις κλοπές ενώ ταυτοποιήθηκαν από τον ίδιο τον επιχειρηματία μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού που έστειλε φίλος του ο οποίος είχε πέσει και αυτός θύμα της δράσης τους.

Ο ένας εκ των δυο, με τις ακροβατικές ικανότητες μπουκάρει στα σπίτια πηδώντας από τα μπαλκόνια και ο δεύτερος κρατάει τσίλιες. Χτυπούν αξιοποιώντας πληροφορίες για το οικονομικό στάτους των υποψηφίων θυμάτων τους και δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και αξεσουάρ και ειδικά στα ρολόγια.

Οι δυο «ποντικοί» πήραν μέσα από την κρεβατοκάμαρά του πέντε ρολόγια αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Ο ένας μάλιστα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την οικιακή βοηθό του επιχειρηματία η οποία μπροστά στην θέα του λιποθύμησε από το φόβο της. Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ενώ υπήρχε σεκιούριτι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία – βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο – οι διαρρήκτες δεν έδωσαν σημασία, αγνόησαν την παρουσία του και πήδηξαν τον φράχτη αποφασισμένοι να κάνουν την δουλειά τους.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ