Εφημερίδα Κοινωνική

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο

 Breaking News

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο
25 Απριλίου 2023

Σήμερα, Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, στις 17.30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου αλληλεγγύης μεταξύ των ομάδων ΣΤΑ.ΣΥ και Μικτή Παλαίμαχων Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου (Μιαούλη και Καποδιστρίου) και έχει ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, (π.χ. γάλα, λάδι, κα) και είδη καθημερινής ανάγκης, τοποθετώντας τα στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί στην είσοδο του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά, με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες των πολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα. Γι αυτό το λόγο ευχαριστούμε την ΣΤΑ.ΣΥ η οποία συνεισφέρει προς αυτό το σκοπό μας με τη διεξαγωγή ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, με τη συμμετοχή της ομάδας «Μικτή Παλαίμαχων Ελλάδος». Καλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να έρθουν στο δημοτικό μας γήπεδο την Τρίτη το απόγευμα, στις 17.30 και να απολαύσουμε όλοι μαζί έναν αγώνα αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας».

afisa_podosf_25Aprl23

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ