Εφημερίδα Κοινωνική

Καιρός: Νέα μεταβολή από την Πέμπτη – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Νέα μεταβολή από την Πέμπτη – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
05 Απριλίου 2023

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο Πέμπτη σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τις προβλέωεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr και της ΕΜΥ, ενώ και μετεωρολόγοι αναφέρουν πως από το βράδυ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, από τις βραδινές ώρες ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την χώρα από τα δυτικά και θα πάμε κάπως έτσι μέχρι τα μέσα της Μ. Εβδομάδας.

Ο μετεωρολόγος, σημειώνει πως ο καιρός «θα είναι κατά περιόδους άστατος μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη περίπου για να βελτιωθεί στη συνέχεια και να οδηγηθούμε στο Άγιο Πάσχα με ανοιξιάτικο καιρό».

Από την πλευρά του, ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί πως «η Πέμπτη ίσως να κρύβει και ολιγόωρες χειμωνιάτικες αποχρώσεις εκτός από τα πολύ ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας ίσως και αρκετά χαμηλότερα, σε περιοχές της Μακεδονίας!».

Σημειώνει πως «αν και η διχογνωμία των προγνωστικών στοιχείων παραμένει αρκετά μεγάλη, η Πέμπτη δεν αποκλείεται να κρύβει χιονο-εκπλήξεις, σύντομης παρόλαυτά διάρκειας, εκτός από τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και αρκετά χαμηλότερα για περιοχές της Μακεδονίας (κυρίως της δυτικής και κεντρικής – συμπεριλαμβανομένου και του νομού Θεσσαλονίκης ,ενδεικτικό υψόμετρο τα 600 μέτρα και πολύ τοπικά ίσως και χαμηλότερα..) με πιθανές και χιονοστρώσεις..

Το παρακολουθούμε στενά και το επόμενο 24ωρο για να βγαλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα..».

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ