Εφημερίδα Κοινωνική

Φωτιά σε αυτοκίνητο με τρεις δημάρχους

 Breaking News

Φωτιά σε αυτοκίνητο με τρεις δημάρχους
29 Απριλίου 2023

Στο τσακ γλίτωσαν τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά λίγο μετά τους Σοφάδες Καρδίτσας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, μαζί με τη δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και τη δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, επέστρεφαν από την κηδεία του πατέρα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στην Καστοριά, όταν λίγο μετά τους Σοαφάδες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος, άρχισε να βγάζει καπνούς σύμφωνα με το LamiaReport.

«Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως το αμάξι άρχισε να βγάζει καπνούς», είπε ο Δήμαρχος Δομοκού, ο οποίος έβγαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και βγήκε από αυτό μαζί με τις συναδέλφους Δημάρχους. Προσπάθησε με πυροσβεστήρα με τη βοήθεια και διερχόμενων οδηγών να σβήσουν τις φλόγες χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Κανείς από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν κινδύνευσε αλλά ούτε κάποιος άλλος διερχόμενος και η φωτιά περιορίστηκε στο όχημα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ