Εφημερίδα Κοινωνική

Δράση για τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»

 Breaking News

Δράση για τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»
21 Απριλίου 2023

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, πραγματοποιήθηκε bazaar στους χώρους των βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την στήριξη της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος».

Με σύνθημα «Δημιουργούμε! Νοιαζόμαστε! Προσφέρουμε! Στηρίζουμε!» το προσωπικό και οι γονείς των σταθμών ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία σ’ αυτό το κάλεσμα αγάπης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Γιώργος Δάγλας επισκέφθηκαν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος» για να προσφέρουν γλυκίσματα και μια χρηματική επιταγή από την φιλανθρωπική δράση των σταθμών. Στο χώρο τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Πρόεδρος Δ.Σ της Στέγης και Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μητρέλλος και η Διευθύντρια της Στέγης Νικολέτα Μπρέζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος» φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και με εισαγγελική εντολή η Στέγη αναλαμβάνει την φροντίδα τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.

stegh_agios_alexandros2

stegh_agios_alexandros

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ