Εφημερίδα Κοινωνική

Τρένα: Νέα 24ωρη απεργία σήμερα Δευτέρα – Και στον Προαστιακό

 Breaking News

Τρένα: Νέα 24ωρη απεργία σήμερα Δευτέρα – Και στον Προαστιακό
06 Μαρτίου 2023

Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο μετά την τραγωδία στα Τέμπη που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξαν τα σωματεία εργαζόμενων στην Hellenic Train. Πιο συγκεκριμένα, τα σωματεία που προχωρούν σε απεργία είναι το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.

Οι εργαζόμενοι με ανακοινώσεις τους έχουν ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες που έχουν πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών για το «έγκλημα» στα Τέμπη, όπως χαρακτηρίζουν την τραγωδία, λόγω των πολλών προειδοποιήσεων από τη δική τους μεριά.

Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών έγραψε χαρακτηριστικά μετά τη χθεσινή τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα: «Ευχαριστούμε τα δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για την στήριξη του, τους χιλιάδες συμπολίτες μας για την σημερινή τους παρουσία. Ας κρατήσουν την δέσμευση μας. Δεν ξεχνάμε και δεν θα αφήσουμε τίποτα να ξεχαστεί».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ