Εφημερίδα Κοινωνική

Παραίτηση του Τάσου Μύτογλου από Διοικητή του Κρατικού της Νίκαιας;

 Breaking News

Παραίτηση του Τάσου Μύτογλου από Διοικητή του Κρατικού της Νίκαιας;
21 Μαρτίου 2023

Τελευταίες διορθωτικές αλλαγές στους Διοικητές Νοσοκομείων κάνει η κυβέρνηση. Αλλαγές που είχαν ήδη προγραμματισθεί και υπογραφεί, πριν ακόμη σημειωθεί η εθνική τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Γι’ αυτό και οι αλλαγές σε Διοικητές Νοσοκομείων αναμένεται να δημοσιευθούν άμεσα και στη διαύγεια.

Ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα είχαν ξεκινήσει απομακρύνσεις στο ΕΣΥ αλλά και αντικαταστάσεις με άλλα στελέχη.

Νέοι Διοικητές Νοσοκομείων

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr αλλαγές θα γίνουν στα Νοσοκομεία Ασκληπιείο Βούλας και Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μάλιστα θα γίνει και ανταλλαγή Διοικητών.

Ειδικότερα ο νυν Διοικητής του Ασκληπιείο της Βούλας Ανδρέας Πλεμμένος μετακινείται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, από όπου απομακρύνεται ο Τάσος Μήτογλου χωρίς να έχει λήξει η θητεία του.

Διοικητής στο Ασκληπιείο Βούλας αναμένεται να αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr, ο νυν αναπληρωτής του Ασκληπιείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ο οποίος αναβαθμίζεται.

Από την άλλη η Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα αποχωρεί από το Νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς πολιτεύεται και αναμένεται να αντικατασταθεί.

Επιπλέον, ορισμένοι Διοικητές Νοσοκομείων όπως τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, θα μείνουν σε εκκρεμότητα για μετά τις εκλογές, καθώς έχουν λήξει οι συμβάσεις τους αλλά δεν θα ανανεωθούν. Ταυτόχρονα όμως θα παραμείνουν στην θέση τους και δεν θα αντικατασταθούν σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

Μεταξύ αυτών είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Χαράλαμπος Τουμπέκης, αλλά και η Διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) Δέσποινα Τσαγδή, όπως και ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Σύρου Μιχάλης Ζουλουφός.

Πηγή: healthreport.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ