Εφημερίδα Κοινωνική

Ο απόστρατος είχε προσπαθήσει να πνίξει τη μητέρα των διδύμων, λέει η θεία της

Ο απόστρατος είχε προσπαθήσει να πνίξει τη μητέρα των διδύμων, λέει η θεία της
20 Μαρτίου 2023

Ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου, είχε επιτεθεί και στην μητέρα των δίδυμων, πριν πάρουν διαζύγιο, αναφέρει η θεία της 47χρονης.

Όπως λέει η κυρία Νίκη, η ανιψιά της δεν ήταν ευτυχισμένη με τον απόστρατο της αεροπορίας και «πήραν διαζύγιο γιατί πήγε να την πνίξει», σημειώνοντας ότι υπήρχαν καβγάδες μεταξύ τους. Η ίδια, περιγράφει την μητέρα των παιδιών που ζει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, ως μια γυναίκα σκληρά εργαζόμενη που φοβόταν τον πρώην σύζυγό της καθώς είχε βίαιη συμπεριφορά.

«Μία βραδιά πήγε να την πνίξει και κάλεσε την αστυνομία. Πήραν διαζύγιο. Αυτός μετά τις έδινε 600 ευρώ για τα παιδιά αλλά η κοπέλα δούλευε, έτρεχε, καθάριζε σπίτια, φρόντιζε παππούδες και γιαγιάδες. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα παιδιά με 600 ευρώ», αναφέρει η θεία της 47χρονης.

Η ίδια εξηγεί, ότι μετά τον χωρισμό τους, ο 62χρονος ήθελε να ξανά φτιάξει τη σχέση του με την 47χρονη, όμως εκείνη δεν το επιθυμούσε. «Αυτός μετάνιωσε και την παρακαλούσε αλλά αυτή φοβόταν τόσο πολύ που είπε “ξανά δεν σε βάζω στο σπίτι”».

Μιλώντας για το ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από το σπίτι που ζει η μητέρα με τα παιδιά, όταν ο 62χρονος, όπως φαίνεται, επιχείρησε να κάνει κακό στα δίδυμα και στον εαυτό του ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου, η κυρία Νίκη αναφέρει ότι «ήθελε να ανατιναχτεί με τα παιδιά» και αναρωτιέται «τι έφταιγαν αυτά τα πλασματάκια».

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ