Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρία Τσάλλα: Τα emails που έστειλε στην υπάλληλό της όταν έφυγε από την Ελλάδα – «Δεν θα ξαναγυρίσω»

Μαρία Τσάλλα: Τα emails που έστειλε στην υπάλληλό της όταν έφυγε από την Ελλάδα – «Δεν θα ξαναγυρίσω»
22 Μαρτίου 2023

Μόλις η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε, η Ρωσίδα κατάσκοπος εξαφανίστηκε από την Ελλάδα αφήνοντας πίσω της ορισμένες εκκρεμότητες, όπως το κατάστημα με τα πλεκτά που διατηρούσε στο Παγκράτι.

Η «Μαρία Τσάλλα», μέσω email ειδοποίησε την υπάλληλό της πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ότι η ίδια μπορεί να αναλάβει το μαγαζί. Μάλιστα η Ρωσίδα κατάσκοπος δημιούργησε νέα διεύθυνση email και δεν χρησιμοποίησε αυτήν που είχε όσο βρισκόταν στην χώρα μας.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή το enikos.gr, είχε αποκαλύψει την επικοινωνία της Ρωσίδας κατασκόπου με την υπάλληλό της, στην οποία της είχε πει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς τίποτα δεν την κρατάει. Σκοπός της, όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα ήταν να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Άπω Ανατολή και στην Ταϊλάνδη. «Κράτα το μαγαζί και κάντο ό,τι θες» είχε αναφέρει στην εμβρόντητη υπάλληλό της.

«Μαρία Τσάλλα»: Τα emails που έστειλε στην υπάλληλό της

Όπως αποκάλυψε το MEGA, στις 28 Ιανουαρίου του 2023, η «Μαρία Τσάλλα» έστειλε mail, το οποίο έλεγε: «Συγγνώμη που δεν επικοινώνησα νωρίτερα. Έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα. Θα ήθελες να αναλάβεις εσύ το μαγαζί;». «Θέλω χρόνο να το σκεφτώ, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει όμως να ξέρω και τα διαδικαστικά» απάντησε η υπάλληλος.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2023, η Ρωσίδα κατάσκοπος επικοινώνησε ξανά με την υπάλληλό της. «Σε παρακαλώ μπορείς να μαζέψεις κάποια πράγματα από το σπίτι μου; Χρειάζομαι κάποια ρούχα, μερικές βελόνες και νήματα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κρατήσεις εσύ. Θα σου δώσω σε λίγες ημέρες οδηγίες για το πώς θα μου τα στείλεις» ήταν το μήνυμα της «Μαρίας Τσάλλα».

ΠΗΓΗ

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ