Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Δαουλάρης: «Η Νέα Σμύρνη δείχνει σαν Ελβετία σε σχέση με εμάς…!»

 Breaking News

Γιώργος Δαουλάρης: «Η Νέα Σμύρνη δείχνει σαν Ελβετία σε σχέση με εμάς…!»
30 Μαρτίου 2023

Ανοιχτός στο διάλογο για την κατάρτιση ενός διευρυμένου ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Δαουλάρης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Μέσα σε αυτή τη θητεία, παρά τις δυσκολίες του κόβιντ, καταφέραμε να έχουμε έναν καλό συντονισμό οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και να επιβάλλουμε τις ανοιχτές συνεδριάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δαουλάρης.

Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, εστιάζοντας τόσο στα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας (κυκλοφοριακό, καθαριότητα, φωτισμός και πεζοδρόμια), όσο και στο μείζον θέμα της Κυβερνούπολης στην ΠΥΡΚΑΛ.

«Ο δήμαρχος μας απέκρυψε την παρουσία του Πρωθυπουργού στην ΠΥΡΚΑΛ και μας απέκλεισε από την παρουσίαση του πρότζεκτ. Η δημοτική αρχή έχει παραδοθεί πλήρως στην υπόθεση της ΠΥΡΚΑΛ», πρόσθεσε ο Γιώργος Δαουλάρης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ