Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΣΠ: Ιδιαίτερα επιτυχής η Ημερίδα Παρουσίασης της υπηρεσίας Tax Free

 Breaking News

ΕΣΠ: Ιδιαίτερα επιτυχής η Ημερίδα Παρουσίασης της υπηρεσίας Tax Free
30 Μαρτίου 2023

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου, μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, ακολούθησε Ημερίδα παρουσίασης της υπηρεσίας Tax Free, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Planet», στα πλαίσια των καινοτόμων πρωτοβουλιών και ενημερωτικών δράσεων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τα μέλη του.

Καθώς ο τουρισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πορεία της οικονομίας και του εμπορίου, η ένταξη όσο του δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υπηρεσία Tax Free, που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε εργαλεία, χρηματοδοτήσεις αλλά και στρατηγικές, είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να αυξηθούν αντίστοιχα τα έσοδά τους από τον τουρισμό και να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν της πόλης μας.

Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της εταιρείας «Planet» παρουσίασαν την υπηρεσία Tax Free, με τις φορολογικές διαδικασίες που περιλαμβάνει αλλά και όλη την υποστήριξη που παρέχει σε όλους τους συνεργάτες της μέσα από το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Επιπλέον η εταιρεία «Planet» πρόσφερε, στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, οικονομική πρόταση ανταμοιβής για την ένταξή τους.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

-Οι διαδικασίες για κάθε έμπορο αλλά και κάθε επισκέπτη/αγοραστή που είναι δικαιούχος.

-Η τελωνειακή διαδικασία για την εγκυρότητα των συναλλαγών.

-Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας.

-Το υλικό που χρησιμοποιείται.

-Η έκδοση των αποδείξεων Tax Free .

-Το πρόγραμμα ανταμοιβής ειδικά για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και πως αυτό προκύπτει μέσα από την υπηρεσία και κάθε συναλλαγή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και μια εποικοδομητική συζήτηση με τους ομιλητές για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ