Εφημερίδα Κοινωνική

Βράβευση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τον ΣΕΓΑΣ

 Breaking News

Βράβευση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τον ΣΕΓΑΣ
19 Φεβρουαρίου 2023

Τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη βράβευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού – ΣΕΓΑΣ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους που διακρίθηκαν το 2022, όπως επίσης εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό.

Ο κ. Μώραλης τιμήθηκε για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, με την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη απένειμε ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ολυμπιονίκης κ. Κώστας Κεντέρης.

Ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε στον χαιρετισμό του: «Είναι τιμητικό για την πόλη του Πειραιά, για τον δήμο του Πειραιά, για το Δημοτικό μας Θέατρο να βρίσκεστε όλοι εσείς σήμερα εδώ, οι οποίοι αγωνίζεστε, τιμάτε την πατρίδα μας με τις επιδόσεις σας και προσφέρετε χαμόγελα και χαρά. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που σας φιλοξενούμε σήμερα και γι αυτό ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο».

«Οι αγώνες που δίνετε εμπνέουν τα νέα παιδιά και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ακολουθούν τον δρόμο του αθλητισμού. Να απομακρύνονται από τους υπολογιστές, τα κινητά, από δραστηριότητες που δεν τους βοηθούν και να στρέφονται στα γήπεδα. Ανεξάρτητα αν θα κάνουμε πρωταθλητισμό, σημασία έχει να αθλούμαστε και αν κάποιος καταφέρει να γίνει πρωταθλητής είναι ακόμη καλύτερο. Ως Δήμος Πειραιά θα είμαστε στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορούμε να είμαστε αρωγοί» πρόσθεσε.

Ότι μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη προσπαθούμε και σύντομα θα έχουμε καλά νέα για την πόλη του Πειραιά. Αφενός έχουμε ανακατασκευάσει πλήρως το Θεμιστόκλειο Στάδιο και αφετέρου ως Δημοτική Αρχή κάνουμε πλέον, πολύ ουσιαστικές κινήσεις, ώστε πολύ σύντομα ο Πειραιάς να έχει δικό του στίβο – που λείπει τόσα χρόνια και από τον δήμο Πειραιά και από τη γύρω περιοχή – στην περιοχή της ΧΡΩΠΕΙ, στο Νέο Φάληρο».

«Πολλά μπράβο σε όλους. Θα ήθελα να ευχηθώ στις αθλήτριες, στους αθλητές και στους προπονητές να έχουν υγεία και μια καλή και επιτυχημένη χρονιά» συμπλήρωσε.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Πειραιά για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου, τονίζοντας ότι είναι πολύ σπουδαίο που πραγματοποιείται η εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ, σε αυτόν τον εμβληματικό χώρο.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ