Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί κατεβάζει στη Δυτική Αθήνα τα «δυνατά του χαρτιά»;

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί κατεβάζει στη Δυτική Αθήνα τα «δυνατά του χαρτιά»;
03 Φεβρουαρίου 2023

Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να μεγαλώσει την επιρροή της σε μια «λαϊκή περιοχή» στην οποία επιθυμεί οπωσδήποτε να έχει τον πρώτο λόγο. Περιλαμβάνει τους δήμους Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου. Ο νόμιμος πληθυσμός αυτών των περιοχών ανέρχεται σε περίπου 400.000 κατοίκους. Τον Ιούλιο του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλέξει τέσσερις βουλευτές και η Νέα Δημοκρατία τρεις. Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ήταν οι πρώτοι από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κέρδισε την έδρα από τον κ.Παπαχριστόπουλο στο εκλογοδικείο. Τι ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσει τα πρωτεία; Κατεβάζει στη Δυτική Αθήνα τα «δυνατά του χαρτιά».

Οι δυο πρώτες σε ψήφους του Συνεδρίου, Έφη Αχτσιόγλου και Ρένα Δούρου, θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση των ποσοστών του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνει ο Γιάννης Δραγασάκης με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται, να αναφέρουν πως ενδεχομένως να επιλέξει μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ