Εφημερίδα Κοινωνική

Μήνυση κατ΄ αγνώστων από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για την τοποθέτηση δηλητηρίου σε περιοχές του Δήμου

 Breaking News

Μήνυση κατ΄ αγνώστων από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για την τοποθέτηση δηλητηρίου σε περιοχές του Δήμου
13 Φεβρουαρίου 2023

Μήνυση κατ΄ αγνώστων από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για την τοποθέτηση δηλητηρίου σε περιοχές του Μοσχάτου και του Ταύρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Με το παρόν σημείωμα ενημερώνουμε τους κατοίκους μας ότι, σε συνέχεια των καταγγελιών σχετικά με τοποθέτηση «δηλητηρίου» σε περιοχές του Ταύρου (ΓΑΣΤ, κα) και του Μοσχάτου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προέβη σε μήνυση κατ΄ αγνώστων. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί κακούργημα γι αυτό το λόγο η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να κινηθούν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Μέχρι να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να προσέχουν τα δεσποζόμενα ζωάκια τους τοποθετώντας φίμωτρο. Παρακαλούμε, επίσης, τους συμπολίτες μας να αποφεύγουν την τοποθέτηση μαγειρεμένου φαγητού στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, ώστε να μην γίνονται αυτά τα φαγητά «φωλιές» για την τοποθέτηση δηλητήριου.

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε προσπάθειας εξόντωσης ανυπεράσπιστων ζώων με οποιαδήποτε μέθοδο. Για ενδεχόμενες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην εύρεση των δραστών ή του δράστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημάρχου στο 2132019630».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ