Εφημερίδα Κοινωνική

Λάμπρος Μίχος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και αυτή και την επόμενη φορά…!»

 Breaking News

Λάμπρος Μίχος: «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και αυτή και την επόμενη φορά…!»
01 Φεβρουαρίου 2023

Την διαβεβαίωση πως θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, τόσο τον προσεχή Οκτώβρη, όσο και το 2028, έδωσε ο νυν δήμαρχος της πόλης Λάμπρος Μίχος σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Ήμουν εντελώς αντίθετος με το ενδεχόμενο επιστροφής μου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, μετά την εκλογή μου στην Β Αθηνών το 2009. Δεν είχα την ανάγκη να ξαναγίνω δήμαρχος, οι συνθήκες με οδήγησαν να επιστρέψω», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τεράστια εμπειρία που αποκόμισε από την ενασχόλησή του με την κεντρική πολιτική σκηνή, σε μία κολασμένη περίοδο όπως είπε, με μεγάλες μεταρρυθμίσεις, αλλά και με τον μετεωρίτη των μνημονίων που συντάραξε το πολιτικό σύστημα συλλήβδην.

«Από το 1994 ως το 2009 κάναμε πολλά πράγματα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, ενώ τα επόμενα δέκα χρόνια δεν προχώρησε τίποτα. Σε αυτή τη θητεία ο δήμος μας έχει πάρει τα περισσότερα χρηματοδοτικά προγράμματα από κάθε άλλη φορά και μπορώ να πω πως εξασφαλίσαμε πιστώσεις για έργα 53 εκ. ευρώ», τόνισε ο Λάμπρος Μίχος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ