Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ
06 Φεβρουαρίου 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.), έκοψαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κουμπέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Καμαρινάκης, μετά από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, στην φιλόξενη αίθουσα του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, εντός του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας, την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Α΄ Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους εξήραν το σημαντικό έργο της Διοίκησης του Ο.Λ.Ε. ΑΕ αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη συμβολή του Οργανισμού στην ανάπτυξη της περιοχής και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής του Τελωνείου Ελευσίνας κ. Δημήτριος Πιτσιακούδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Τελωνείου και του Λιμένα Ελευσίνας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, συνεργάτες και προσωπικό του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.

DSC_1037-Λ-1-1024x681

ΟΛΕ-κοπή-βασιλόπιτας-2023-Α-1536x1462

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ