Εφημερίδα Κοινωνική

Καρναβάλι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Το Σάββατο 4/2 η έναρξη με το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και την μπάντα κρουστών Quilombo

 Breaking News

Καρναβάλι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Το Σάββατο 4/2 η έναρξη με το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και την μπάντα κρουστών Quilombo
03 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλωσορίζει το τριώδιο και κηρύσσει την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεών του με την καθιερωμένη πλέον μίνι παρέλαση από το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα κρoυστών Quilombo!

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 12.00 το μεσημέρι, με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτουκαι τέρμα την Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως), η μπάντα κρουστών και οι συμμετέχοντες στο κυνήγι του Χαμένου θησαυρού θα «ξεσηκώσουν» τη Λεωφόρο Μακρυγιάννη με τους ήχους, το χορό και το κέφι τους!

Την ίδια στιγμή τα πληρώματα του καρναβαλιού, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, όπου 5.000 καρναβαλιστές από το Μοσχάτο, από τον Ταύρο, αλλά και από άλλες περιοχές της Αθήνας, με ευφάνταστα θέματα, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «ο Δήμος μας έχει αρχίσει ήδη να κινείται σε ρυθμούς αποκριάς, αφού δύο χρόνια μετά την τελευταία καρναβαλική παρέλαση και τους περιορισμούς που μας επέβαλε η πανδημία, η διάθεση για συμμετοχή και ψυχαγωγία είναι ιδιαίτερα μεγάλη!

Τα σχολεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του Δήμου μας, τα καταστήματα και οι σχολές χορού, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, οι έμποροι και οι επαγγελματίες, όλοι όσοι αποτελούν τη δύναμη αυτού του καρναβαλιού, βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αλλά και για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μοσχάτο και στον Ταύρο! Καλή αποκριά να έχουμε!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ