Εφημερίδα Κοινωνική

Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα της 28χρονης με την κολλητή της – Δολοφονία «βλέπει» ο Κατερινόπουλος

Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα της 28χρονης με την κολλητή της – Δολοφονία «βλέπει» ο Κατερινόπουλος
21 Φεβρουαρίου 2023

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κολλητή της φίλη προκειμένου να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

O θάνατος της 28χρονης, επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση να πολλαπλασιάζονται.

Η κολλητή φίλη της 28χρονης έκανε λόγο για έναν δραστήριο και χαρούμενο άνθρωπο που είχε όνειρα, ήθελε να κάνει ταξίδια και δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, με την φίλη της να αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα ήταν “εντελώς αψυχολόγητο”.

Την αναζητούσαν όλο το βράδυ

“Της πρότεινα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Αρχικά μου απάντησε ευδιάθετη ότι είχε ωραία μέρα και μου πρότεινε καλύτερα να πάμε για καφέ”, τόνισε η κολλητή της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Τελικά συμφώνησε να πάμε στο γήπεδο. Όταν έφτασα εκείνη δεν ήταν εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί συνήθιζε να αργεί στα ραντεβού της”, συμπλήρωσε.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ