Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια του νέου Ελεγκτικού Κέντρου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Μοσχάτο

 Breaking News

Εγκαίνια του νέου Ελεγκτικού Κέντρου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Μοσχάτο
01 Φεβρουαρίου 2023

Στα εγκαίνια του νέου Ελεγκτικού Κέντρου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Μοσχάτο, ένα από τα τρία που ξεκινούν τη λειτουργία τους στην Αττική, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τα άλλα δύο Ελεγκτικά Κέντρα θα λειτουργούν στον Κεραμεικό και στο Χαλάνδρι.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Υπ. Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, ο Υφ. Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απ. Βεσυρόπουλος, βουλευτές και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο Περιφερειάρχης ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου Ελεγκτικού Κέντρου και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας πως προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, στη διαρκή προσπάθεια για την ενίσχυση της νομιμότητας και της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Τα Ελεγκτικά Κέντρα αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο υπό υλοποίηση πλάνο διαρκούς αναβάθμισης λειτουργίας και ποιότητας των υπηρεσιών μας, σε επίπεδο ελέγχων, εκπαίδευσης, πληροφόρησης, εξυπηρέτησης, διαφάνειας και υποδομών. Επιχειρησιακός μας στόχος είναι η περαιτέρω μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας για τον εντοπισμό και την πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής και εν γένει κάθε μορφής απάτης σε βάρος των φορολογικών αρχών και του δημοσίου συμφέροντος».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ