Εφημερίδα Κοινωνική

Δέσμευση Κατσαφάδου για τη διασύνδεση της Αίγινας με τα νησιά του Σαρωνικού

 Breaking News

Δέσμευση Κατσαφάδου για τη διασύνδεση της Αίγινας με τα νησιά του Σαρωνικού
18 Φεβρουαρίου 2023

Μια γόνιμη συζήτηση με αντικείμενο τα επίμαχα για τους νησιώτες ζητήματα της ακτοπλοΐας είχε χθες Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Εστιάζοντας ιδιαίτερα στον διακαή πόθο των κατοίκων και των επισκεπτών της Αίγινας να διασυνδεθεί το νησί ακτοπλοικώς με τα άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, ο κ. Κατσαφάδος δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα αυτό. Όπως διευκρίνισε, η λύση που εξετάζεται αφορά την διασύνδεση της Αίγινας με τα άλλα νησιά με τα ταχύπλοα AERO HIGH SPEED μέσω του νέου λιμανιού της Αγίας Μαρίνας, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισής του και τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου ενημερωτικών επαφών που εγκαινιάζει η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας με βουλευτές της Α΄Πειραιώς και Νήσων με επίκεντρο τα επίμαχα θέματα των δρομολογίων της ακτοπλοϊας, του τουρισμού και της ανάπτυξης της Αίγινας.

Αναφερόμενος και σε άλλα εκκρεμή ζητήματα σχετικά με την αναβάθμιση των υποδομών της Αίγινας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημέρωσε την κ Αλεξίου σχετικά με τις διαρκείς και επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει για την αντιμετώπισή τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ