Εφημερίδα Κοινωνική

Θέαμα… το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Συγγρού: Παραμένει στη θέση του για τρίτη ημέρα

 Breaking News

Θέαμα… το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Συγγρού: Παραμένει στη θέση του για τρίτη ημέρα
23 Ιανουαρίου 2023

Θέαμα για τους πολίτες έχει γίνει το μπαλκόνι που έχει αποκολληθεί από ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης.

Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να απομακρυνθεί, αν και διανύουμε ήδη τη τρίτη ημέρα από τότε που αποκολλήθηκε.

Πρόκειται για ένα μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Hellinis», το οποίο αποκολλήθηκε από το κτίριο, χωρίς ωστόσο να πέσει καθώς έμεινε να στηρίζεται από μερικά σίδερα.

Αυτοψία έκανε ήδη η πυροσβεστική

Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μιλώντας χθες Κυριακή στο in, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

«Δεν είχαμε άλλο παρόμοιο πρόβλημα ξανά. Ενημερώσαμε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες και η Πυροσβεστική έκανε αυτοψία του χώρου» συμπλήρωσαν.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε η ΕΡΤ.

 

 

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο.

Capture-34

Ας ελπίσουμε ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του μπαλκονιού με ειδικό γερανοφόρο όχημα, ενώ η τροχαία Καλλιθέας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ