Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρκόπουλος στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: Ενθουσιώδης υποδοχή Μητσοτάκη στη Β’ Πειραιά συγκριτικά με τη «βουβή» επίσκεψη Τσίπρα – Τι δήλωσε για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

 Breaking News

Μαρκόπουλος στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: Ενθουσιώδης υποδοχή Μητσοτάκη στη Β’ Πειραιά συγκριτικά με τη «βουβή» επίσκεψη Τσίπρα – Τι δήλωσε για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο
18 Ιανουαρίου 2023

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα μας έκανε ο βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό αλλά και την επίθεση που δέχτηκε την Τρίτη το απόγευμα το πολιτικό του γραφείο στη Νίκαια.

Για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Ήταν τεράστια και ενθουσιώδης η υποδοχή του κόσμου στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό κάτι “δείχνει” για την περιοχή μας αλλά και για τις εκλογές που έρχονται… Αν μάλιστα κάνετε τις συγκρίσεις με την πρόσφατη “βουβή” επίσκεψη του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ίδια περιοχή , θα καταλάβετε τις διαφορές. Είναι η 16η φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την περιοχή μας, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του αλλά και τη σημασία που έχει η Β’ Πειραιά για την κυβέρνηση».

Για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο: «Γύρω στις 4:45 το απόγευμα, είχα ένα ραντεβού και ξαφνικά ακούω τζάμια να πέφτουν. Καλέσαμε αμέσως την Ασφάλεια, ήρθε και η αντιτρομοκρατική. Ουσιαστικά αυτό που ερευνάται είναι χτύπημα με κάποιο αεροβόλο όπλο. Ολα διερευνώνται. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Ζούμε μια περίοδο μεγάλης έντασης πολιτικά κι εγώ συμμετέχω σε κρίσιμες επιτροπές, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ας μην πάμε σε εκλογές ροντέο. Δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ