Εφημερίδα Κοινωνική

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Σαλαμίνας

 Breaking News

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Σαλαμίνας
03 Ιανουαρίου 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Σαλαμίνας έκοψε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος μαζί με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εχθές 2 Ιανουαρίου 2023, στην κατάμεστη αίθουσα ‘Δ.ΜΠΟΓΡΗΣ’ του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δ. Μαρκόπουλος, Ι. Τραγάκης, Τ. Αλεξιάδης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οι πρ. Δήμαρχοι Ε. Αστράκος, Γ. Τσαβαρής, Σ. Γκίνης, οι πολιτευτές Γ. Βρεττάκος, Χ. Τσιλιγκίρη, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Στυλιανός του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καματερού ενώ διαβιβάστηκαν και οι ευχές μαζί με την ευλογία του Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνας κ.κ. Κωνσταντίνου.

Πλήθος κόσμου που παρευρέθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, μοιράστηκαν την Βασιλόπιτα και σε θερμό κλίμα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συνεχάρη τον Πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου του Αγίου Νικολάου, κ. Μ. Διγενάκη, που κέρδισε το φλουρί και έλαβε συμβολικό δώρο.

vasilopita_6

vasilopita_3

vasilopita_2

vasilopita_

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ