Εφημερίδα Κοινωνική

Φθιώτιδα: Σοκαριστικός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό

 Breaking News

Φθιώτιδα: Σοκαριστικός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό
06 Ιανουαρίου 2023

Δεν έλειψαν τα ατυχήματα από τα φετινά Θεοφάνια, με 22χρονο που βούτηξε για τον σταυρό στη Φθιώτιδα να τραυματίζεται σοβαρά και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό.

Η στάθμη του νερού στο σημείο δεν είναι πάνω από μισό μέτρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 22χρονος στα χέρια και το κεφάλι.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, σύμφωνα με το lamiareport, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά, με αρκετή ώρα καθυστέρηση, ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Εκεί διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Κρίθηκε άμεση η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής, όπως η Λοκρίδα, με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. Και ειδικά τέτοιες ημέρες που η επισκεψιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ