Εφημερίδα Κοινωνική

Δύο οχήματα πολυεργαλεία στο δυναμικό του Δήμου Γλυφάδας

 Breaking News

Δύο οχήματα πολυεργαλεία στο δυναμικό του Δήμου Γλυφάδας
09 Ιανουαρίου 2023

Πολιτική προστασία 4Χ4 έχει πλέον ο Δήμος Γλυφάδας, παντός καιρού, σύγχρονων προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων! Για χιονιάδες και φωτιές, για όλες τις συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ήρθαν δύο ολοκαίνουργια οχήματα να ενισχύσουν έτι περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της εξαιρετικά σημαντικής αυτής υπηρεσίας.

«Δύο νέα οχήματα, πραγματικά πολυεργαλεία για την Πολιτική μας Προστασία, μας κάνουν ποδαρικό στη Γλυφάδα για τη νέα χρονιά! Τα παραλάβαμε με πολλή χαρά, μετά από διεθνή διαγωνισμό και έγκαιρη προετοιμασία: Όσοι έχουν αναζητήσει το τελευταίο διάστημα καινούργιο αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, γνωρίζουν καλά πόσος χρόνος απαιτείται πλέον για την παράδοσή του. Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις άμυνές μας απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα με δύο ολοκαίνουργια οχήματα, πολλαπλών χρήσεων: Με μαχαίρια και αλατιέρα για τα χιόνια το χειμώνα, με δεξαμενή και όλο το συνοδευτικό εξοπλισμό για πυρόσβεση το καλοκαίρι», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Η χρηματοδότηση του εξοπλισμού αυτού έγινε με πόρους από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Στέλιο Πέτσα. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο μια εξαιρετικά κρίσιμη δομή του Δήμου μας και αξιοποιούμε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας για να μπορεί η Πολιτική μας Προστασία να λειτουργεί συνεχώς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, οργανωμένα και μεθοδικά. Καλή χρονιά και καλό χειμώνα»! «Τα καινούργια οχήματα μάς δίνουν επιπλέον δυνατότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Νιώθουμε πιο ισχυροί. Είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας η ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας με αυτά τα δύο ισχυρά οχήματα που θα μας φανούν πολύτιμα όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι», δήλωσε η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ