Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου

 Breaking News

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου
14 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο. Άλλη μια σημαντική ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη του αθλητισμού στην πόλη. To έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» συνολικού ποσού 309.390€.

«Είναι η δεύτερη φορά που κατορθώνουμε να αντικαταστήσουμε τον τάπητα νέας γενιάς που είναι και ανακυκλώσιμος στο γήπεδο του Μοσχάτου. Είχε προηγηθεί το 2014 η πρώτη αντικατάσταση. Το ίδιο έχει συμβεί και στο γήπεδο «Χάρτης Παυλίδης» και στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».

Το έργο θα δώσει νέα πνοή στο γήπεδο, εξυπηρετώντας τους εκατοντάδες αθλούμενους όπως και τους επισκέπτες του γηπέδου» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είναι συστηματική η μέριμνά μας για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών. Άλλη μία δέσμευσή μας, για την αντικατάσταση του τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου, γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στόχος μας παραμένει η άθληση και η αγωνιστική δραστηριότητα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και καλαίσθητες υποδομές με σκοπό να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα προς όφελος της νέας γενιάς».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ