Εφημερίδα Κοινωνική

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

 Breaking News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
21 Δεκεμβρίου 2022

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφθασε στα δικαστήρια λίγο πριν της 9 το πρωί της Τετάρτης, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα η απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι, δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστών, επιστημόνων ειδικών γνώσεων, αλλά και  κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης άλλων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο έξι τακτικών ιατροδικαστών. Την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από της κυρίας Τσάκωνα και της κυριάς Τσιόλα, οι οποίες ήταν κατηγορηματικές ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια, πλέον είναι υπέρ αυτής της απόψεως ο ιατροδικαστής Λαρίσης κ. Κραββαρίτης, ο ιατροδικαστής Πελοποννήσου κ. Μεσογίτης, ο  ιατροδικαστής Πειραιώς κ. Τσαντίρης και η ιατροδικαστής κ. Δημακοπούλου και άλλοι δύο ιατροδικαστές της Βορείου Ελλάδας».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ