Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΣΥΔΑΠ: Πολύτιμη συνάντηση εργασίας με Εισαγγελικούς λειτουργούς

 Breaking News

ΠΕΣΥΔΑΠ: Πολύτιμη συνάντηση εργασίας με Εισαγγελικούς λειτουργούς
23 Δεκεμβρίου 2022

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα υπήρξε για τον ΠΕΣΥΔΑΠ, καθώς ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του Γρ. Γουρδομιχάλη επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ), η αρμόδια Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και δύο Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών της Αθήνας, αρμόδιοι για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

Οι εισαγγελείς αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να ξεναγηθούν στους χώρους φιλοξενίας και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων, ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις ευρύτερες περιβαλλοντικές δράσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ, όπως η αποκατάσταση του ραδιενεργού ΧΑΔΑ Σχιστού.

Και για τις δύο πλευρές ήταν μία συνάντηση πολύτιμη και ουσιαστική, που δεν περιορίστηκε στα τυπικά, αλλά επεκτάθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων από την Τ.Α, την κοινωνία μας και το νομικό μας σύστημα γενικότερα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, η νομική σύμβουλος του ΠΕΣΥΔΑΠ Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων του Πειραιά.

«Για εμάς ήταν μία από τις ουσιαστικές συναντήσεις εργασίας που έχουμε πραγματοποιήσει στα πολλά χρόνια λειτουργίας του ΠΕΣΥΔΑΠ, καθώς το είδος της αποστολής μας απαιτεί συχνή συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο πλευρές βγήκαν «σοφότερες» από αυτήν την συζήτηση, και ευχαριστώ πολύ τους εισαγγελικούς λειτουργούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση μου», τόνισε ο πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ