Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Και γιορτή και δουλειά!

 Breaking News

Δόμνα Μιχαηλίδου: Και γιορτή και δουλειά!
08 Δεκεμβρίου 2022

Εντατική και εστιασμένη στον χώρο της υγείας ήταν η μέρα της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων και στην γιορτή του Πειραιά και του συμπολιούχου του Αγ. Νικολάου, με επισκέψεις και συναντήσεις σε χώρους υγείας, όπως το Κέντρο Υγείας Πειραιά, τον Οίκο Ναύτου και το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου εξετάστηκαν τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.

Την Πειραιώτισσα πολιτικό συνόδευε ο Διοικητής 2ης ΥΠΕ Χρίστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Τζανείου Νοσοκομείου κ Ηλίας Γουζουάσης, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Κ. Κανταρτζής και ο Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου Γιάννης Κουλιζάκος

Στην συνέχεια η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Πασαλιμάνι την δράση της Κινητής Μονάδας του Δικτύου Κοινωνικών Δομών Πειραιά συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο κινητών μονάδων κ. Γιώργο Αντάρα, αλλά και να μιλήσει με ωφελούμενους προγραμμάτων πρόνοιας.

Τέλος, η Δόμνα Μιχαηλίδου συμμετείχε στην πάνδημη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου και του Σεπτού Λειψάνου στην πόλη και το λιμάνι του Πειραιά.

Τιμή στη μεγάλη γιορτή του Πειραιά, αλλά και συντονισμένες παρεμβάσεις για τους Πειραιώτες, είναι ο τρόπος που η Δόμνα Μιχαηλίδου δουλεύει για να γίνουμε Δυνατοί, Μαζί.

dm2

dm3

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ