Εφημερίδα Κοινωνική

Παναγιώτης Κουτσούκος: «Στον ΑΙΑΝΤΑ οι ακαδημίες δουλεύουν πυρετωδώς!»

 Breaking News

Παναγιώτης Κουτσούκος: «Στον ΑΙΑΝΤΑ οι ακαδημίες δουλεύουν πυρετωδώς!»
15 Νοεμβρίου 2022

Τα τελευταία χρόνια ένας από τους ανθρώπους που ηγείται της προσπάθειας του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις υποδομές του, είναι ο κύριος Παναγιώτης Κουτσούκος, που πρόσφατα μίλησε στην εφημερίδα μας για το έργο που επιτελείται εκεί. Να τι μας είπε:

«Στον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έχουμε ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου, αφού είναι κοινό μυστικό ότι τα επόμενα χρόνια οι σύλλογοι που έχουν επενδύσει στις υποδομές τους θα είναι πολλαπλά ωφελημένοι…
Εμείς επενδύουμε και σε αγόρια και σε κορίτσια. Έχουμε δημιουργήσει αρκετά ηλικιακά τμήματα καθώς εκατοντάδες νεαρά παιδιά έχουν έρθει στις ακαδημίες του συλλόγου. Σύντομα ο ΑΙΑΣ θα έχει και γυναικεία ομάδα, προς τα εκεί εργαζόμαστε, και θεωρούμε ότι είναι ένας εφικτός στόχος που θα δώσει διέξοδο σε πολλά κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Προσωπικά έχω εμπειρία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, και από τότε που ήρθα στην οικογένεια του ΑΙΑΝΤΑ η δημιουργία γυναικείας ομάδας ήταν ένας από τους στόχους μας. Τα επόμενα χρόνια θα δείτε να συμβαίνουν πολλά ακόμη. Εμείς δουλεύουμε μεθοδικά και έχουμε υπομονή και επιμονή…»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ