Εφημερίδα Κοινωνική

Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο» λέει ο αδερφός του βιαστή

Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο» λέει ο αδερφός του βιαστή
07 Νοεμβρίου 2022

Τα βίντεο ντοκουμέντο από τις άνανδρες επιθέσεις του, φώτισαν την αρρωστημένη του δράση, κοντά στο σπίτι που έμενε στο Παλαιό Φάληρο.

Οι εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του στην Αλβανία και στη συνέχεια εκείνες με την παράδοσή του σε Έλληνες αστυνομικούς στα σύνορα, είχαν βρεθεί στην κορυφή της επικαιρότητας.

Μια εβδομάδα μετά, ο καθ’ ομολογίαν βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο 45χρονος που κακοποίησε μία γυναίκα σε πάρκο της περιοχής και επιτέθηκε σε άλλη μία που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, παραμένει στη φυλακή, με τον αδερφό του να μιλάει για πρώτη φορά στο LIVE NEWS από την Αλβανία και να καταγγέλλει τους αστυνομικούς για βία.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο»

Όπως λέει ο αδερφός του δράστη, ο 45χρονος πρέπει να πληρώσει για αυτά που έκανε, πάντα όμως σύμφωνα με αυτά που προβλέπουν οι νόμοι.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο. Τον έχουν κάνει μαύρο. Είναι ντροπή. Έκανε ό,τι έκανε. Να πάει στη φυλακή να πληρώσει τα πάντα. Γιατί τον δέρνουνε; Ένας φίλος του που με ξέρει κι εμένα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: ‘τον έχουν καταντήσει σαν τον σκύλο. Δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι σοβαρό’. Το κάνατε θέμα που έκανε αυτό το πράγμα και τώρα που τον δέρνουνε δεν κάνατε θέμα».

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ