Εφημερίδα Κοινωνική

Κορυδαλλός: «Με είχε φυλακισμένη, με βίαζε επί πέντε μέρες» καταγγέλλει 35χρονη

Κορυδαλλός: «Με είχε φυλακισμένη, με βίαζε επί πέντε μέρες» καταγγέλλει 35χρονη
06 Νοεμβρίου 2022

Κατήγγειλε οτι για πέντε ημέρες την είχε «φυλακισμένη» στο σπίτι που μένει με τη μητέρα του στον Κορυδαλλο, τη βίαζε και κάθε φορά που τον εκλιπαρούσε να σταματήσει της έλεγε: «Μου αρέσει να με ικετεύεις!».

Οι αστυνομικοί, μετά απο καταγγελία της γυναίκας, του πέρασαν χειροπέδες για βιασμό και εκείνος απάντησε με μήνυση λέγοντας πως του ζητούσε χρήματα και οταν δεν της τα έδωσε, τον γρονθοκόπησε μπροστά στη μητέρα του, τον αποκάλεσε «καργ@@η» και «τσιγγούνη».

Μια απίστευτη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα μια 35χρονη απο τη Θεσσαλονίκη και εναν 50χρονο απο τον Κορυδαλλό, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Μετά τη μήνυση του 50χρονου, συνελήφθη και η καταγγέλουσα ομως μετά απο εντολή εισαγγελέα αφέθη ελεύθερη, ενώ ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί αυριο στον εισαγγελέα

Σε δύο πράξεις

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, εκείνες τις ημέρες είχε γνωρίσει τον 50χρονο και είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου -όπως λέει η ίδια- της όρμησε και επιχείρησε να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε και ο μεσήλικας απο τον Κορυδαλλό, δεν κατάφερε να κάνει πράξη όλα όσα είχε σχεδιάσει.

Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα δεν καταγγέλλει το συμβάν στις αρχές, μέχρι που όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, συναντήθηκαν και πάλι αυτή τη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, όπου όπως ο ίδιος είπε στην Αστυνομία, διαμένει με τη μητέρα του.

Οπως είπε στους αστυνομικούς η 35χρονη, ο 50χρονος την ειχε «φυλακίσει» και απο το χρονικό διάστημα της 3ης Νοεμβρίου μέχρι και της 5ης Νοεμβρίου, τη βίαζε, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό, κατα φύση, ενώ όταν εκείνη του ζητούσε να σταματήσει αυτός της έλεγε «μου αρέσει να με ικετεύεις!». Όταν η γυναίκα κατάφερε να φύγει και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

«Ζητούσε χρήματα, με έδειρε και με έβρισε μπροστα στη μητέρα μου»

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στις 02:00 της 6ης Νοεμβρίου. Όμως και αυτος έκανε μήνυση εναντίον της 35χρονης, γιατί -όπως ειπε στους αστυνομικούς- του ζητούσε χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε του επιτέθηκε μπροστά στη μητέρα του, του έριξε μια μπουνιά και τον αποκάλεσε «καργ@@@η» και «τσιγγούνη».

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ