Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Συνάντηση του Δημάρχου Χρ. Βρεττάκου με την εταιρία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ»

 Breaking News

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Συνάντηση του Δημάρχου Χρ. Βρεττάκου με την εταιρία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ»
04 Νοεμβρίου 2022

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής επισκέφτηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Νικόλαο Κουρέτα και του έθεσε για μία ακόμη φορά το αίτημα της πόλης να ενταχθεί το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα στους νέους σχεδιασμούς για την επέκταση του Μετρό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα του Δήμου, δηλώνοντας ότι περιμένει τους επόμενους μήνες τη δημοσίευση της συγκοινωνιακής μελέτης του ΟΑΣΑ που θα καταδείξει την αναγκαιότητα νέων επεκτάσεων.

Ο Δήμαρχος τεκμηρίωσε την σκοπιμότητα της επέκτασης του μετρό στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας καθώς και τη βιωσιμότητα αυτής της επέκτασης. Ταυτόχρονα, πρότεινε στην «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» μέχρι την ολοκλήρωση της επέκτασης του μετρό στις γειτονιές μας να κατασκευαστεί γραμμή ΤΡΑΜ που θα ενώνει τις γειτονιές μας με τους σταθμούς του μετρό και ταυτόχρονα θα συνδέει το Κερατσίνι με τη Δραπετσώνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» δήλωσε ότι θα εξετάσει το αίτημα του Δήμου και θα δώσει σύντομα την απάντηση της εταιρίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ