Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσκεψη Δ. Μαρκόπουλου στο 1o Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

 Breaking News

Επίσκεψη Δ. Μαρκόπουλου στο 1o Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
14 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου ο Βουλευτής της Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Αφού ευχήθηκε στη νέα πρόεδρο Χαρά Κοντούλη καλή επιτυχία στα καθήκοντά της, εστίασε στην ακρόαση προβλημάτων και δεσμεύτηκε μέσα στις επόμενες ημέρες να επισκεφθεί μαζί της τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια με πλήθος αιτημάτων.

Παρατήρησε ότι το πρόβλημα των εφημεριών εν μέρει αντιμετωπίστηκε κατόπιν κυβερνητικής παρέμβασης και διατράνωσε την βούλησή του να αγωνιστεί για την εξεύρεση επιπλέον λύσεων, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την ύπαρξη ενός εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού που, παρά τα προβλήματα, παράγει μεγάλο έργο σε αντίθεση με την εικόνα απαξίωσης που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεκτή η άδικη και εκτός πραγματικότητας κριτική που ακείται από εκείνους που, αν και είχαν οδηγήσει το ΚΥ Σαλαμίνας σε πλήρη διάλυση, αναγκάζοντάς το να λειτουργεί με λιγότερο προσωπικό συγκριτικά με σήμερα και χωρίς δεύτερο ασθενοφόρο, εντούτοις ουδέποτε διαπίστωσαν το παραμικρό πρόβλημα ούτε φυσικά απολογήθηκαν για τις πολιτικές που ακολούθησαν.

Υπογράμμισε ότι επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε επέκταση των χώρων λόγω δωρεάς, έγινε προσθήκη ιατρικού προσωπικού, ενώ προστέθηκε και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Παράλληλα, εξήρε τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις στον τομέα των εμβολιασμών που πέτυχε το προσωπικό του 1ου και του 2ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας. Μάλιστα, προς επίρρωση του ισχυρισμού του περί αποτελεσματικότητας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, παρέθεσε λεπτομερή στοιχεία αναφορικά με τον αριθμό των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν, των διενεργηθέντων εμβολιασμών για το τρέχον και το προηγούμενο έτος, των πραγματοποιηθέντων τακτικών ραντεβού και της επικούρησης που υπήρξε τόσο σε επείγοντα όσο και σε τακτικά περιστατικά.

Τέλος, υπογράμμισε με έμφαση ότι ο ίδιος είναι ανοικτός στην κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, προτίθεται όμως να σταθεί αδιαπραγμάτευτα απέναντι σε όσους άσκησαν κριτική μακρόθεν και εκ του ασφαλούς, καθώς επίσης και σε αυτούς που δρώντας προβοκατόρικα την άνοιξη του 2021 τηλεφωνούσαν στους κατοίκους του νησιού καλώντας τους να ακυρώνουν τα ραντεβού των εμβολιασμών τους.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ