Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Θωμαΐδου: «Βασικό μέλημα είναι να αφήσουμε παρακαταθήκες για μια πόλη που ονειρευόμαστε»

 Breaking News

Δ. Θωμαΐδου: «Βασικό μέλημα είναι να αφήσουμε παρακαταθήκες για μια πόλη που ονειρευόμαστε»
08 Νοεμβρίου 2022

Στο «paraskhnio.gr» άνοιξε τα χαρτιά της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία δηλώνει «ξεκάθαρα παρών» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιλάει για τον προγραμματισμό της σε επίπεδο έργων αλλά και για τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης στους δήμους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τα νοικοκυριά λόγω της ενεργειακής κρίσης έχει αγγίξει και τη διαχείριση των οικονομικών των δήμων, που καλούνται να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των δημοτών, με περιορισμένους πόρους. Αυτή η κρίση μάς βρίσκει πολύ ώριμους, καθώς πριν από χρόνια υλοποιήσαμε την αντικατάσταση των φωτιστικών στους δημόσιους χώρους της πόλης μας με σύγχρονα φωτιστικά σώματα τύπου led, επίσης ολοκληρώσαμε την ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Λυκείου – Γυμνασίου, ενός μεγάλου σχολικού συγκροτήματος στα Πευκάκια, και γενικά εξετάζουμε κάθε πιθανή μέθοδο ενεργειακής εξοικονόμησης. Ο περιορισμός της κατανάλωσης ρεύματος στον δημοτικό οδοφωτισμό άμεσα κατά 10% είναι επίσης ένας στόχος που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς σε θέματα λειτουργικότητας και ασφάλειας στην πόλη μας».

Και η δήμαρχος προσθέτει: «Ο στόχος υλοποίησης των μεγάλων έργων δημιουργεί αλληλένδετη συνθήκη και υποχρέωση να ζητήσω ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου ως δημάρχου, ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις που ξεκίνησαν και αυτές που αναμένεται να ξεκινήσουν. Βασικό μέλημα είναι να αφήσουμε παρακαταθήκες οι οποίες θα χρησιμεύσουν στο μέλλον για μια πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και εργαζόμαστε σκληρά γι’ αυτό. Ξεκάθαρα λοιπόν απαντώ θετικά στο ερώτημά σας για μια ακόμη θητεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023» .

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ