Εφημερίδα Κοινωνική

Βιασμός 12χρονης: Το κοριτσάκι ζητούσε από θείο της να το υιοθετήσει

Βιασμός 12χρονης: Το κοριτσάκι ζητούσε από θείο της να το υιοθετήσει
14 Οκτωβρίου 2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης μίλησε νωρίτερα στο Mega και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το κοριτσάκι σε ηλικία εννέα ετών του είχε ζητήσει να την υιοθετήσει μετά από ένα τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

«Μακάρι δηλαδή αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) «Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;» της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…», τόνισε ακόμη.

Μάλιστα ο συγγενής της 12χρονης υποστηρίζει πως «όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε «μήπως έχεις κανένα γκόμενο;» Απλά φαινόταν ότι είχε μια «Α» ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» αναφέρει ο συγγενής.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ