Εφημερίδα Κοινωνική

Βιασμός 12χρονης: «Θέλω να βρεθούμε» – Τα μηνύματα που της έστελνε 53χρονος

Βιασμός 12χρονης: «Θέλω να βρεθούμε» – Τα μηνύματα που της έστελνε 53χρονος
19 Οκτωβρίου 2022

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με ολοένα και περισσότερες συνομιλίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το Mega παρουσίασε καινούργιες συνομιλίες της 12χρονης ή του 53χρονου, που χειριζόταν τους λογαριασμούς της, με επίδοξους «πελάτες» της ανήλικης.

«Τα 70 ευρώ που τόσο εύκολα μου πήρες τις προάλλες, εγώ κάνω 17 ώρες σκληρής χειρωνακτικής εργασίας» φράση που εμφανίζεται σε ένα από τα μηνύματα φερόμενου ως πελάτη.

Ο διάλογος με τον Σ., κάτοικο Αθήνας, που έχει ανταλλάξει μηνύματα με την 12χρονη ή τον 53χρονο στις 7 Αυγούστου:

– Η (…) είμαι. Έχουμε ξαναβρεθεί.

– (…);

– Ρε κάνεις ότι δε με θυμάσαι; Η (…) είμαι που βρεθήκαμε στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι, να κάνουμε ό,τι θες;

Ο άλλος άντρας είναι ο Α. ο οποίος μίλησε στο Mega, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε επαφή με την 12χρονη, ωστόσο τα μηνύματά του μαρτυρούν κάτι διαφορετικό.

«Έχω μιλήσει στο blind chat με πάρα πολύ κόσμο. Δεν ξέρεις εκεί μέσα με ποιον μιλάς. Μπορεί να ήταν μια κοπέλα 9 χρονών, 12, 15 και να σου λέει ότι είναι το οτιδήποτε. Δεν έχω με γυναίκα μικρή κάποια ερωτική επαφή. Μπορεί στο chat πράγματι να έχω φλερτάρει, δεν το ξέρω όμως. Έχω μιλήσει με ανήλικη εγώ προσωπικά και έχω φλερτάρει αλλά δεν έχω κάνει κάτι ερωτικό», είχε πει.

Ωστόσο σε άλλα μηνύματα, στις 17 Αυγούστου, λέει:

– Δε με πειράζει που με κορόιδεψες χθες. Θέλω να βρεθούμε πάλι και να σε (…) κανονικά. Τα 70 ευρώ που τόσο εύκολα μου πήρες τις προάλλες, εγώ κάνω 17 ώρες σκληρής χειρωνακτικής εργασίας.

– Εντάξει θες να έρθεις στα Σεπόλια; Ένα 30ευρο αλλά θα μου το δώσεις να το βάλω στο τσαντάκι.

Στο «φως» και οι δηλώσεις του 40χρονου που συνομιλούσε με την 12χρονη:

«Χρησιμοποιούσα την πλατφόρμα και έχω χάσει τον ύπνο μου. Βρεθήκαμε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας blindchat. Είχα συνομιλία χωρίς να γνωρίζω αν ήταν η ίδια ή κάποιο πρόσωπο που εμφανίζεται με την ταυτότητα της. Μου ζήτησε ραντεβού στο αυτοκίνητο μου.Ετοιμάζομαι να πάω να καταθέσω στις αρχές».

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ