Εφημερίδα Κοινωνική

Στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ

 Breaking News

Στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ
07 Οκτωβρίου 2022

Την «τιμητική» του είχε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, καθώς λίγο μετά από την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, τις εγκαταστάσεις του Κέντρου επισκέφθηκε και αντιπροσωπεία του Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Γιώργο Αποστολόπουλο και τα στελέχη Δέσποινα Κάτσικα και Χριστίνα Ουσταμπασίδου!

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσατσαμπά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιώργο Γκόγκο, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά για τις δράσεις, τα προβλήματα και τους στόχους του ΔΙΚΕΠΑΖ για το επόμενο διάστημα.

Επίσης, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν φιλική συζήτηση με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους των φιλοζωικων σωματείων που ήταν παρόντες.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Γ. Γουρδομιχάλης δήλωσε ότι «στο ΔΙΚΕΠΑΖ εκφράζεται η πρωτοπόρα προσπάθεια των 22 δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, καθώς μέχρι τώρα που συμπληρώθηκαν 20 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν νοσηλευθεί 46.000 αδέσποτα ζώα».

Από πλευράς του ΠΑΣΟΚ εκφράσθηκε η πλήρης υποστήριξη στο έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ, καθώς ο ίδιος ο Γιώργος Αποστολόπουλος έχει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, ώστε να ανταποκριθούν στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

ΠΑΣΟΚ3 ΠΑΣΟΚ2

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ