Εφημερίδα Κοινωνική

Συναγερμός για «ύποπτο» μήνυμα σε χρήστες του Facebook -Τι αναφέρει

 Breaking News

Συναγερμός για «ύποπτο» μήνυμα σε χρήστες του Facebook -Τι αναφέρει
17 Οκτωβρίου 2022

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Πάτρας για απάτη, λόγω ενός ύποπτου μηνύματος που έχει σταλεί σε χρήστες του Facebook.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μία Γαλλίδα που διαμένει στο Στρούσι του Νομού Ηλείας, «βομβάρδισε» με «περίεργα μηνύματα» τους λογαριασμούς στο Facebook στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Στο προφίλ υπάρχει ονοματεπώνυμο, όμως αν κάποιος της απαντήσει στο messenger, τον καλεί να στείλει μήνυμα στο προσωπικό της email.

Τι αναφέρεται στο μήνυμα

Η γυναίκα δηλώνει πως οι μέρες της είναι… μετρημένες και θέλει να χαρίσει 550.000 ευρώ σε κάποιον αρκεί να βοηθήσει φτωχά παιδιά και ανάπηρους.

Το μήνυμά της έχει ως εξής:

«Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα. Αυτή τη στιγμή πάσχω από έναν καρκίνο που έχει εξελιχθεί και που θέλει να με καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο. Ο θεράπων ιατρός μου επιβεβαίωσε ότι οι μέρες ζωής μου είναι πλέον μετρημένες. Εχω 555.000 € τοποθετημένα στον τραπεζικό μου λογαριασμό που θέλω να τα προσφέρω σε έναν τίμιο, ταπεινό, διακριτικό και σοβαρό άνθρωπο και που μπορεί να διαχειριστεί καλά αυτά τα χρήματα και σε αντάλλαγμα να βοηθήσει φτωχά παιδιά, ανάπηρους, ορφανά και άπορους ανθρώπους επειδή υποφέρω από καταληκτική ασθένεια (καρκίνος του πνεύμονα) και οι μέρες μου είναι πραγματικά μετρημένες.

Δεν θα μπορούσα να πεθάνω ήσυχος με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό μου λογαριασμό, γνωρίζοντας ότι άποροι άνθρωποι πεθαίνουν και υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης μέσων. Θα ήθελα να κάνω μια δωρεά αυτού του σημαντικού ποσού των 555.000 ευρώ, αλλά μετά από τεράστιες προσευχές, ο ΘΕΟΣ μου αποκάλυψε ότι αν σου δώσω αυτό το δώρο της περιουσίας μου, θα το αξιοποιήσεις σωστά. Γι’ αυτό σας στέλνω αυτό το μήνυμα να σας εμπιστευτώ αυτά τα χρήματα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά αυτή τη φιλανθρωπία. Εάν ενδιαφέρεστε για τη δωρεά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ