Εφημερίδα Κοινωνική

Παύλος Μαρινάκης – Κώστας Κατσαφάδος: «Δίπλα στους λιμενικούς της Σάμου»

 Breaking News

Παύλος Μαρινάκης – Κώστας Κατσαφάδος: «Δίπλα στους λιμενικούς της Σάμου»
26 Οκτωβρίου 2022

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στον νομό Σάμου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος βρέθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου συναντήθηκαν με τον Α’ Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχο Ιωάννη Αργυράκη και τον Λιμενάρχη Σάμου, Αντιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Δημήτριο Τσινιά.

Ο Παύλος Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους λιμενικούς για το δύσκολο έργο τους, λέγοντας: «Εμείς ήρθαμε να σας συναντήσουμε σήμερα για λόγους ουσιαστικούς και για λόγους συμβολικούς.

Για να δηλώσουμε την αμέριστη στήριξη και ευγνωμοσύνη μας σε όλες και όλους όσους υπηρετούν εδώ. Να σας δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε σθεναρά απέναντι σε όποιους προσπαθούν να κατασυκοφαντήσουν το σπουδαίο έργο που επιτελείτε για την πατρίδα.

Αυτό μας ζήτησε και ο Πρωθυπουργός να κάνουμε, αυτό ζητούν και οι πολίτες από όλη την Ελλάδα να σας μεταφέρουμε. Είμαστε ευγνώμονες για όλα. Εκφράζουμε το μεγαλύτερο κόμμα, την μεγαλύτερη παράταξη, αλλά και τον μέσο Έλληνα πολίτη. Είστε η καλύτερη απάντηση στην προπαγάνδα που διακινείται από το εξωτερικό και που δυστυχώς υιοθετούν και πολλοί στο εσωτερικό της χώρας».

Κατόπιν τα στελέχη του κόμματος και της Κυβέρνησης περιηγήθηκαν στο σκάφος ανοιχτής θαλάσσης «Αγ. Ευστράτιος» όπου συνομίλησαν με τα στελέχη του Λιμενικού.

Ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος χαρακτήρισε «ήρωες» τους λιμενικούς και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για το έργο σας. Για το γεγονός ότι νυχθημερόν προστατεύετε τα σύνορα της Ευρώπης, τα σύνορα της Ελλάδας, θυσιάζοντας τον προσωπικό σας χρόνο και πολλά κομμάτια από την προσωπική σας ζωή για το καλό της πατρίδας».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου Βαγγέλης Καπλαντζής, καθώς και μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλο τον νομό.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ