Εφημερίδα Κοινωνική

Πάντα σε εγρήγορση ο προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

 Breaking News

Πάντα σε εγρήγορση ο προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας!
18 Οκτωβρίου 2022

Ο γνωστός προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο πρώτος προπονητής από την Ανατολική Αττική με τον οποίο είχαμε κάνει συνέντευξη εδώ στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πριν από δύο περίπου χρόνια, βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Η τελευταία ομάδα με την οποία συνεργαζόταν (με μεγάλη επιτυχία) ήταν ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ που συμμετέχει ως γνωστόν στην Α” κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ. Ήταν για αρκετό χρονικό διάστημα στην αντρική ομάδα και στη συνέχεια ασχολήθηκε και με τις ακαδημίες του συλλόγου. Πλέον έχει μείνει ελεύθερος και περιμένει χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα την επόμενη συνεργασία, την οποία θέλει να επιλέξει προσωπικά με μεγάλη προσοχή…

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Χριστοφιλέας εδώ και χρόνια είναι επίσης προπονητής στις Προεθνικές Νέων και Παίδων, αλλά και στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα με την τελευταία πρόσφατα επέστρεψε από την Ηγουμενίτσα όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων και τον ΘΕΣΠΡΩΤΟ. Για την ιστορία, η Εθνική Ενόπλων επικράτησε με σκορ 1-0.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ