Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Υπέστη κακοποίηση

 Breaking News

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Υπέστη κακοποίηση
13 Οκτωβρίου 2022

Εφιαλτικές ώρες έζησε στα χέρια των απαγωγέων της η 14χτονη Μαρκέλλα, που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από τη Νίκαια.

Ενώ η κοινωνία βρίσκεται ακόμα σοκαρισμένη από την φρικτή υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, ακόμα δύο υποθέσεις κακοποίησης παιδιών έχουν να συνταράξουν κι άλλο.

Μετά την είδηση για βιασμό 14χρονης στα Πατήσια από τον πατέρα της, η σεξουαλική κακοποίηση της Μαρκέλλας συνταράσσει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.

Το κορίτσι βίωσε φριχτές στα χέρια των απαγωγέων της όλες αυτές τις μέρες, όπως σημείωσε στο MEGA ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η 14χρονη βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Τετάρτης.

Το χρονικό της απαγωγής

Υπενθυμίζεται ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Τότε, ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν, με την αδελφή της να ειδοποιεί αμέσως τους γονείς τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ