Εφημερίδα Κοινωνική

Κούγιας για τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας: Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της

Κούγιας για τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας: Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της
18 Οκτωβρίου 2022

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας στο ΑΤ Ομόνοιας.

Στη διάρκεια της απολογίας τους οι αστυνομικοί αρνήθηκαν ότι έχουν διαπράξει το αδίκημα του βιασμού για το οποίο συνελήφθησαν και κατηγορούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν κάλεσαν εκείνοι στο Α.Τ. την κοπέλα. Όπως είπαν, η 19χρονη πήγε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι κατηγορούμενοι έφευγαν για περιστατικό, και τους περίμενε σε διπλανή καφετέρια.

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν πως όταν επέστρεψαν η κοπέλα τους ζήτησε να την ξεναγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών, ο οποίος αρχικά τόνισε πως το υπόγειο στο οποίο συνευρέθηκαν οι ένστολοι με την 19χρονη δεν ανήκει στο αστυνομικό τμήμα.

«Έμεινε η εντύπωση συνολικά ότι έγινε κάτι στο αστυνομικό τμήμα μέσα. Υπάρχει μεν αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό εδρεύει στον 2ο και 3ο όροφο. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος στο παρελθόν ήταν αστυνομικό τμήμα, πλέον δεν είναι και έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα εγκαταστάσεων, όπου στο ισόγειο ήταν τα αποδυτήρια».

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ