Εφημερίδα Κοινωνική

Γιαγιά 12χρονης: Είναι στο Χαμόγελο, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της -Τα αδέλφια της κλαίνε μέρα-νύχτα

 Breaking News

Γιαγιά 12χρονης: Είναι στο Χαμόγελο, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της -Τα αδέλφια της κλαίνε μέρα-νύχτα
17 Οκτωβρίου 2022

Για την ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης, θύμα βιασμού κατ” επανάληψη και εκπόρνευσης στον Κολωνό, αλλά και των αδελφών της, μίλησε η γιαγιά της οικογένειας.

Μάλιστα, η γιαγιά της 12χρονης που βίωσε την κόλαση στα χέρια του 53χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και πως δεν αφήνουν την ίδια να δει την εγγονή της.

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο (νοσοκομείο) Παίδων και τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του», είπε η γιαγιά σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κορίτσι.

Όταν ερωτήθηκε για το αν η 12χρονη μιλάει με ψυχολόγους και το αν έχει «ανοιχτεί», ανέφερε: «Ο ένας (ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (στη δομή).

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους», τόνισε η γιαγιά τόσο για το 12χρονο κοριτσάκι όσο και για τα αδέλφια της που φιλοξενούνται στο επίσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα, τόνισε πως «τα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα-νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε, ξεχνιούνται. Τα μεγάλα, τι να σας πω;»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ