Εφημερίδα Κοινωνική

Γ. Παπανικολάου: «Νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις για το ΚΕΠ στην Τερψιθέα»

 Breaking News

Γ. Παπανικολάου: «Νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις για το ΚΕΠ στην Τερψιθέα»
27 Οκτωβρίου 2022

Νέα εποχή για το ΚΕΠ της Τερψιθέας! Μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο -λίγα μέτρα πιο πάνω από το παλιό- με σύγχρονες υποδομές και άνετη πρόσβαση για πολίτες με κινητικά προβλήματα. Η Γλυφάδα διαθέτει πλέον τρία σύγχρονα ΚΕΠ (Γεννηματά & Πλαπούτα, Διαδόχου Παύλου 42, Γούναρη 199) με άρτιες υποδομές και ευγενέστατους υπαλλήλους.

giorgos-papanikolaou-2«Το ΚΕΠ είναι σημείο επαφής με τη δημόσια διοίκηση συνολικά και η Γλυφάδα μας πλέον, μετά από πολλή προσπάθεια και μεθοδική δουλειά, διαθέτει τρία καινούργια, απολύτως λειτουργικά και σύγχρονα, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Το νέο μας ΚΕΠ, που βλέπετε στις φωτογραφίες, εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα όλη την Τερψιθέα, όντας στην «καρδιά» της περιοχής (Γεννηματά & Πλαπούτα), σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, που διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα. Η μεταστέγαση και του ΚΕΠ στην Άνω Γλυφάδα ολοκληρώθηκε και η πόλη μας έχει πλέον όχι μόνο τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά είναι όλα σε χώρους σύγχρονους, διεθνών προδιαγραφών, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις για τους πολίτες. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ