Εφημερίδα Κοινωνική

Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού ενώ περίμενε το λεωφορείο

 Breaking News

Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού ενώ περίμενε το λεωφορείο
26 Οκτωβρίου 2022

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του αδίστακτου βιαστή της έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής μια νεαρή γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο.

Η 34χρονη κατήγγειλε ότι περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος για να πάει στη δουλειά της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος. Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής την ακολούθησε και ζήτησε τον αριθμό του κινητού της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο δράστης την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν μιλήσει στην αστυνομία και αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγα λεπτά πιο μετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση. Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη. Όπως ανέφερε, ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά, κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 μ. ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ