Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: 2,7 εκατομμύρια ευρώ για αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις

 Breaking News

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: 2,7 εκατομμύρια ευρώ για αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις
18 Οκτωβρίου 2022

Νέο γύρο έργων αποκατάστασης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους της πόλης ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Εκκίνηση από την περιοχή της Καναπίτσας και την οδό Αττικής, όπου ήδη τα συνεργεία φρεζάρουν το δρόμο για να πέσει τις επόμενες ημέρες η νέα άσφαλτος. Θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι οδοί Χλόης, Σωκράτους και Δάφνιδος, ενώ ανάλογες εργασίες θα γίνουν σε μια ευρεία λίστα δρόμων σε όλη την πόλη, σημεία που χρίζουν παρέμβασης και τα οποία είτε έχει εντοπίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, είτε αποτελούν αιτήματα των δημοτών. Με τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ που διαθέτει από ίδιους πόρους η δημοτική αρχή για αυτό το νέο κύκλο εργολαβίας, άλλωστε, μπορούν να καλυφθούν αρκετά χιλιόμετρα νέων ασφαλτοστρώσεων.

«Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των συμπολιτών μας για αυτές τις λίγες, ανά δρόμο, ημέρες, που θα κρατήσουν τα έργα. Πιστεύουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους, καθώς η πόλη θα αποκτήσει πιο ασφαλείς και πιο λειτουργικές διαδρομές. Σεβόμαστε τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας αναφορικά με την στάθμευση των οχημάτων τις ημέρες των εργασιών ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για το Ηράκλειο», το μήνυμα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλία Μπάρμπα.

«Οι ασφαλτοστρώσεις είναι από τους τομείς που δώσαμε βάρος και βάλαμε μπροστά από τις πρώτες ημέρες της θητείας της δημοτικής μας αρχής, καθώς ξέραμε και ξέρουμε τις ανάγκες της πόλης. Εργολαβίες ασφαλτοστρώσεων, λοιπόν, πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε κάθε χρονιά, με προτεραιότητα εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη. Συνεχίζουμε, με τον ίδιο ζήλο, με εντατικότερους ρυθμούς για το Ηράκλειο που θέλουμε, για το Ηράκλειο που αξίζουμε», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ